Προϊόντα

ΑΝΕΛΚΥΣΙΣ - Ανελκυστήρας Atlas Basic για Κτίρια Κατοικιών

Atlas Basic για Κτίρια Κατοικιών

Ο ανελκυστήρας Atlas Basic αποτελεί μια οικονομικά συμφέρουσα λύση μηχανικού ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο (MRL) για κτίρια κατοικιών. Κατάλληλος για ονομαστικά φορτία από 375kg μέχρι 1000kg, ο Atlas Basic είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μειωμένο συνολικό κόστος κτήσης αλλά και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Με την άριστη ποιότητα του κινητήρα χωρίς μειωτήρα της KLEEMANN, την 2:1 ανάρτηση και ταχύτητα που φτάνει τα 1,6 m/s, ο ανελκυστήρας Atlas Basic είναι εξοπλισμένος με έναν υπερσύγχρονο inverter, που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και διασφαλίζει την άριστη ποιότητα διαδρομής και την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.


Πλεονεκτήματα

Απεριόριστοι συνδυασμοί

Συνδυάστε όλα τα διαθέσιμα υλικά της γκάμας KLEEMANN ή επιλέξτε το δάπεδο και την επένδυση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας.

Χαμηλά επίπεδα θορύβου

Η μηχανή χωρίς μειωτήρα και ο τελευταίας τεχνολογίας inverter συνδυασμένα με πρωτοποριακό σχεδιασμό, εγγυώνται αξιοσημείωτα χαμηλά επίπεδα θορύβου εντός και εκτός του θαλάμου. Ο θόρυβος μέσα στο θάλαμο (μέτρηση σύμφωνα με ISO 18738) κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ανελκυστήρα φτάνει τα  52-54 dB (A).

Αυτόματος απεγκλωβισμός

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα αυτόματου απεγκλωβισμού εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά επιβατών στον πλησιέστερο όροφο, όπου οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα ώστε να επιτρέπεται η έξοδος τους από τον θάλαμο.

Οικολογικός σχεδιασμός

Ο Atlas Basic σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις αρχές του οικολογικού σχεδιασμού (Eco design ISO 14006) και διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση προϊόντος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14025.

Σύστημα εγκατάστασης χωρίς σκαλωσιά

Η KLEEMANN έχει αναπτύξει μια μέθοδο εγκατάστασης του Atlas Basic χωρίς σκαλωσιά για εξοικονόμηση κόστους και ευκολία εγκατάστασης.


Τεχνικές προδιαγραφές

Τύπος Atlas Basic

Ωφέλιμο φορτίο (Kg) 375-1000

Ανάρτηση2:1

Μηχανοστάσιο Με ή χωρίς μηχανοστάσιο

Μέγιστη διαδρομή (m) 45

Μέγιστος αριθμός στάσεων16

Μέγιστη ταχύτητα (m/s) 1,6

Ελάχιστο βάθος πυθμένα (mm) v?1.0 m/s 1100 / v=1.6 m/s 1250

Ελάχιστο ύψος τελευταίου ορόφου (mm) v?1.0 m/s 3400 / v=1.6 m/s 3600

Εναρμονισμένο με Οδηγία Ανελκυστήρων 2014/33/ΕΕ