Προϊόντα

ΑΝΕΛΚΥΣΙΣ ΣΟΥΗΔΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ. ΣΕΙΡΑ S 4000 ΤΗΣ ARITCO

Τα ηλικιωμένα ή με ειδικές ανάγκες άτομα απαιτούν τις λύσεις που τους επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία μέσα στα σπίτια τους. Η ανυψωτική πλατφόρμα σειρά  S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, παρέχει την τέλεια λύση στην κινητικότητα μεταξύ των επιπέδων στο σπίτι. Και το κάνει κατά τρόπο άνετο, ασφαλή και  κομψό.
Για τις ιδιωτικές κατοικίες, η σειρά S 4000 της Aritco  από την Ανέλκυσις είναι η πιο μικρή πλατφόρμα, με σύστημα βίδα – παξιμάδι, στον κόσμο, ικανό να προσαρμοστεί μέσα σε οποιοσδήποτε περιβάλλον. Η σειρά S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, είναι μια οικονομική λύση για τις ανάγκες της προσβασιμότητας ανάμεσα στους ορόφους μέσα σε ιδιωτικές κατοικίες και είναι εξ' ολοκλήρου σύμφωνος με τις ευρωπαϊκές οδηγίες 98/37/EC.
 
Πλεονεκτήματα

  1. Οι άνθρωποι δεν θα είναι απαραίτητο να μετακομίζουν από τα σπίτια τους λόγω προβλήματος κινητικότητας.
  2. Γρηγορότερος, ασφαλέστερος και πιο άνετος από έναν ανελκυστήρα σκάλας.
  3. Εναρμονίζεται τέλεια με την υπάρχουσα διακόσμηση.
  4. Ανυψωτική ικανότητα 2 ατόμων η 1 ατόμου με αναπηρικό καρότσι έως 225 κιλά.
  5. Πολύ εύκολος στην χρήση του.
  6. Ο ανελκυστήρας αυτός μπορεί να καλύψει διαδρομές έως 12 μέτρα και 5 στάσεις.
  7. Απαιτεί απλά μία πρίζα 220V για την λειτουργία του
 
 
Αξιοπιστία
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου τεσσάρων ετών, περισσότερο από 400 τεμάχια της σειράς S 4000 της Aritco, έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το προϊόν έχει αποδειχθεί σαφώς αξιόπιστο.
Η διάρκεια ζωής της σειράς S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, είναι ισοδύναμη με τη διάρκεια ζωής του κτηρίου που εγκαθίσταται.
 
Η σειρά S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, στέκει σε υψηλά επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας. Είναι επίσης απλός και γρήγορος στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί πολύ συντήρηση. Πάνω από όλα είναι ασφαλής και άνετος στη χρήση.
 
Λειτουργία.
Με την σειρά S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις,, η διαδρομή ανάμεσα στους ορόφους είναι εύκολη. Μπείτε στον ανελκυστήρα και πατήστε συνεχόμενα το κουμπί του προορισμού σας. Όσο πατάτε το κουμπί με το επιθυμητό πάτωμα ο ανελκυστήρας κινείτε έως ότου φτάσει στο πάτωμα. Σε περίπτωση που το αφήσετε κατά την διαδρομή σταματάει.
Η κονσόλα λειτουργίας της πλατφόρμας διαθέτει μεγάλα κουμπιά συνεχούς πιέσεως και εκτός από τα πατώματα παρέχουν επίσης  τις λειτουργίες στάσεως και συναγερμού έκτακτης ανάγκης. Όλες οι άκρες περιμετρικά της πλατφόρμας προστατεύονται από αισθητήρες που ακινητοποιούν τον ανελκυστήρα στην περίπτωση μιας έκτακτης ανάγκης. Ο ανελκυστήρας επίσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος διαθέτει αυτόματο απεγκλωβισμό, με  σύστημα μπαταριών, που σε κατευθύνει στο πιο κοντινό πάτωμα.
 
Εγκατάσταση.
Η σειρά S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, απαιτεί πολύ λίγη εργασία κατασκευής και μπορεί να εγκατασταθεί και σε  πρόσφατα χτισμένα σπίτια. Όλα αυτά που απαιτούνται είναι μια διαθέσιμη έκταση στο δάπεδο περίπου 910 χιλ. Χ 1370 χιλ..
Η τυποποιημένη ανυψωτική πλατφόρμα απαιτεί μόνο ένα πυθμένα 50 χιλ.. Εάν παραδοθεί  με μια κεκλιμένη ράμπα, ο πυθμένας δεν απαιτείται.
 
 
Εντυπωσιακά η σειρά S 4000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, δεν χρειάζεται μηχανοστάσιο. Όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και το ηλεκτρικό σύστημα στεγάζονται μέσα στο αυτοφαιρούμενο φρεάτιο.
 
Ανέλκυσις.
Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις!!