Προϊόντα

ΑΝΕΛΚΥΣΙΣ ΣΟΥΗΔΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ. ΣΕΙΡΑ S 7000 ΤΗΣ ARITCO

Υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση για τη βελτιωμένη δυνατότητα πρόσβασης στα δημόσια και εμπορικά κτήρια, για άτομα με ειδικές και κινητικές ανάγκες. Η σειρά S 7000 της Aritco, από την Ανέλκυσις,  είναι η οικονομικώς αποδοτική λύση, μια ανυψωτική πλατφόρμα που προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Αυτή η λύση υπάρχει στην αγορά από το 1995 και την προσφέρει η Ανέλκυσις στην Ελληνική αγορά.

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

        Ευέλικτη στις διαστάσεις πλατφόρμα με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

        Υψηλής ποιότητας ανελκυστήρας με αυτοφαιρούμενο φρεάτιο

        Απαιτεί πυθμένα 5 εκατοστών που όταν δεν υπάρχει τοποθετείτε ειδική  ράμπα.

        Χαμηλό κόστος σε σχέση με τους κανονικούς ανελκυστήρες παρόμοιου τύπου (με αυτοφαιρούμενο φρεάτιο).

        Ανυψωτική ικανότητα έως 630 κιλά.

        Διαδρομή ανύψωσης έως 12 μέτρα.

        Δεν απαιτούνται οικοδομικές εργασίες για την τοποθέτηση του όπως επίσης και επιπλέων χώροι μηχανοστασίου, πυθμένα, φρεατίου, ύψος τελευταίου ορόφου ( υπάρχει κοντή θύρα όταν δεν υπάρχει ύψος στον τελευταίο όροφο).

        Όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά συστήματα βρίσκονται μέσα στο ίδιο το φρεάτιο.

        Έχει τριφασικό  κινητήρα με χαμηλή κατανάλωση  ( 2,2 kw ) και μπορεί να διατεθεί και σε μονοφασική έκδοση. 

 

Αξιοπιστία.

 

Από το1995, περισσότερο από 8.500 τεμάχια της σειράς S 7000 της Aritco, από την Ανέλκυσις,  έχουν εγκατασταθεί στα δημόσια και εμπορικά κτήρια σε περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το προϊόν έχει αποδειχθεί σαφώς αξιόπιστο. Η διάρκεια ζωής S 7000 είναι παράλληλη με  την διάρκεια ζωής του κτηρίου στο οποίο βρίσκεται.

 

Το  S 7000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, προσφέρει υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας. Είναι εύκολο στηντοποθέτηση  και έχει χαμηλό κόστος συντήρησης. Το ποιο σημαντικό όμως είναι  ότι είναι ανελκυστήρας ασφαλής και άνετος την χρήση.

 

Τρόποςχρήσης.

 

Το S 7000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, είναι ασφαλές και εύκολο στην χρήση. Η κίνηση του ελέγχετε από τον επιβάτη σε όλη την διαδρομή.  Εισερχόμενοι στην πλατφόρμα πιέζουμε συνεχόμενα  το μπουτόν του ορόφου του προορισμού μας . Όσο πιέζουμε λειτουργεί και αν αφήσουμε το μπουτόν σταματά έως ότου φτάσει στον όροφο που αντιστοιχεί το μπουτόν που πατούσαμε.. Για την λειτουργία του απαιτείτε η συνεχόμενη πίεση του μπουτόν. Η μπουτονιέρα της πλατφόρμας είναι φωτιζόμενη και τα μπουτόν έχουν ανάγλυφη σήμανση για τους τυφλούς . Περιμετρικά της πλατφόρμας υπάρχει αισθητήρας που διακόπτει την κίνηση σε περίπτωση αγκίστρωσης κάποιου αντικειμένου. Στην στάνταρ έκδοση υπάρχει χειροκίνητος απεγκλωβισμός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος  που μπορεί να γίνει αυτόματος κατόπιν επιλογής με την βοήθεια μπαταρίας.    

 

Εγκατάσταση.

 

Το S 7000 της Aritco, από την Ανέλκυσις,   απαιτεί πολύ λίγη εργασία κατασκευής και είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Όλα αυτά που απαιτούνται είναι μιαδιαθέσιμη επιφάνεια πατώματος με διάσταση 1405 χιλ. Χ 1630χιλ. στην στάνταρ έκδοση. Η ανυψωτική πλατφόρμα απαιτεί ένα πυθμένα  50 χιλ που αν δεν υπάρχει τοποθετείται ράμπα. Η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε 4-5 ημέρες.

 

Το S 7000 της Aritco, από την Ανέλκυσις, δεν απαιτεί χώρο μηχανοστασίου. Όλα τα μηχανήματα βρίσκονται μέσα στο φρεάτιο .

 

Ανέλκυσις

Αυτό πουβλέπεις είναι αυτό που παίρνεις!!